Algemene Voorwaarden

VAN OORT’S Webdesign

1. Toepassingsgebied Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten die worden aangeboden door webbedrijf VANOORTS.NL. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met deze voorwaarden en verbindt u zich ertoe deze na te leven.

2. Diensten VANOORTS.NL biedt verschillende webgerelateerde diensten aan, waaronder webdesign, webontwikkeling en onderhoud van websites. We streven ernaar om hoogwaardige diensten te leveren die voldoen aan de specifieke behoeften en vereisten van onze klanten.

3. Intellectueel Eigendom Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de diensten en inhoud van VANOORTS.NL blijven het eigendom van VANOORTS.NL of de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om zonder schriftelijke toestemming van VANOORTS.NL de diensten, inhoud, logo’s, handelsmerken of andere intellectuele eigendomsrechten te kopiëren, wijzigen, verspreiden of gebruiken.

4. Aansprakelijkheid VANOORTS.NL streeft ernaar om nauwkeurige en actuele informatie te verstrekken, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele fouten, onnauwkeurigheden of omissies in de verstrekte informatie. We zijn niet aansprakelijk voor enige vorm van schade, direct of indirect, die voortvloeit uit het gebruik van onze diensten of de inhoud van onze website.

Let op: Deze Algemene Voorwaarden zijn slechts een voorbeeld en kunnen niet worden gebruikt als juridisch advies. Het is raadzaam om een advocaat te raadplegen om ervoor te zorgen dat uw Algemene Voorwaarden voldoen aan de specifieke wettelijke vereisten en behoeften van uw webbedrijf.

Buitenkant gebouw in Toronto, Canada

Toerist maakt foto van een gebouw
Ramen van een gebouw in Neurenberg, Duitsland

“VANOORT’S heeft ons duizenden uren werk bespaard en inzichten opgeleverd die we nooit voor mogelijk hadden gehouden.”

Annie Steiner

CEO, Deltastores

Bekijk, lees, beluister

Word lid van 900+ abonnees

Blijf op de hoogte van alles wat je moet weten.