Verserver AGF Site Apeldoorn

Verserver is het webbased multiple shop platform voor AGF leveranciers

In 2008 wordt Verserver gemaakt. In Apeldoorn maakt een aardappel, groente en fruit-leverancier gebruik van de services van Ing. Mark van Oort hiervoor en luidt hij als ontwikkelaar de start in van het prestiseuse leveranciers in- en verkoop-systeem. Verserver behelst het ontwerpen, bouwen en onderhouden van een webbased multiple shop platform. Het systeem voorziet in mogelijkheden om meerdere webshops op gelijke manier eenvoudig uit te rollen terwijl flexibiliteit en aanpassend vermogen in grote mate mogelijk blijft.


Verserver gebruikt Scrum methodiek

Omdat AGF site Verserver vanaf de grond opnieuw is opgezet wordt gebuik gemaakt van de nieuwste technieken. Zo ook op het gebied van projectmanagement. Tooling en aansturing staan bij dit project in het teken van de Agile Ontwikkelmethodiek genaamd Scrum. Deze uit Amerika afkomstige methodiek toont o.a. een vorm van prototyping die bij bijvoorbeeld hardware-development vaker is toegepast. Door een opsplitsing van watervalmethoden toe te passen worden team-resultaten nauwkeurig in de gaten gehouden door individu en niet te vergeten het team zelf. Door meer en meer taken bij de ontwikkelaar neer te leggen wordt een maximaal resultaat verkregen en kan men met plezier terugkijken op een geslaagde ontwikkeling op het gebied van deze AGF branche software.


Uitrol van multiple shop systeem

Wanneer het nu gaat om groente, fruit, koel/vries, wijn, kaas of biologische producten, het grote Verserver bedrijf kan terugkijken op een succesvolle uitrol en voegt tot op de dag van vandaag maatwerk toe aan Verserver en AGF. Omdat maatwerk een specaliteit van software ontwikkelaar Van Oort's is wordt de klantwens dagelijks simpel, snel en goed omgezet in functionele applicaties die winst brengen voor bijvoorbeeld kleine maar ook grote ondernemers.