Reviews

Hoegen elektro & Dieselparts

Het is prettig zaken doen met Van Oort's Webdesign!! Alle vragen en/of opmerkingen worden gelijk beantwoord en evt. veranderd op de site. Ook de vormgeving van de site is helemaal zoals wij bedoeld hadden!! Dank hiervoor!! Vriendelijke groet, Remco Hoegen

Woon-zorgcentrum Talma Borgh

Van Oort's Webdesign is een uitstekende partner om mee te samen te werken. Meedenken en een zeer vlotte service zijn helemaal op hen van toepassing. Dit heeft voor ons woon-zorgcentrum geresulteerd in een mooie website met een frisse uitstraling. Ga zo door!

Conny Tan Wax & Nails

De samenwerking met Van Oort's Webdesign is prettig en waardevol. Ze denken volop met je mee en reageren vlot op vragen. Aan de nazorg wordt ook aandacht besteed. De prijs-kwaliteit is in orde. Kortom een goede keuze voor uw Webdesign.

Geertje Design

De samenwerking met Van Oort's kan ik van harte aanbevelen omdat het ontwerp op een fijne en persoonlijke manier tot stand is gekomen en heel belangrijk dat de vormgeving helemaal aansluit op mijn wensen. Ook daarna is er goede zorg en onderhoud. Vriendelijke groet, Geertje Burgers

Autobedrijf Gerrit van Oort

VAN OORT'S heeft ons prettig en snel geholpen aan een werkbare website en als er iets niet naar behoren gaat is men er snel bij om het probleem op te lossen. Wij zijn blij dat wij gekozen hebben voor VAN OORT'S. Veel succes met met uitbreiden van het bedrijf.

Henry Faber Producties

Van Oort's is naast een erg goede webontwikkelaar een uitstekende zakenpartner om mee samen te werken. Men komt altijd afspraken na, is flexibel en denkt mee met de klant.