Online reserveringssysteem

Bij Van Oort’s Webdesign geven we u de mogelijkheid om een online reserveringssysteem bij ons af te nemen. Zo kunt u de klant bijvoorbeeld online een afspraak laten maken of online een  ruimte laten huren. Eén van de klanten die wij aan een online reserveringssysteem hebben geholpen, is Soccerboss (zie http://soccerboss.nl). Het gaat bij Soccerboss om de verhuur van Het Buurthuis. Er worden verschillende karakteristieke ruimtes aangeboden in uiteenlopende grootte. De ruimtes kunnen worden verhuurd als oefenruimte, voor het geven van een cursus, vergaderingen, workshops, voor het houden van presentaties of lezingen of zelfs als kantoorruimte. De mogelijkheden van het zaalverhuur zijn hier te vinden. U kunt in 5 stappen eenvoudig een ruimte reserveren, waarbij u zelf uw wensen aan kunt geven. Zo kunt u de ruimte uitzoeken op de hoeveelheid genodigden, de grootte of de karakteristieke eigenschappen van de ruimte. Ook kunt u zelf de tafelopstelling bepalen. Daarnaast kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van bijvoorbeeld een beamer, laptop of geluidsinstallatie.


Stap 1

Bij stap 1 kunt u zelf aangeven voor welke datum u een ruimte wilt reserveren. In geval van een afspraaksysteem werkt dit eigenlijk hetzelfde. De klant kan een datum en eventueel tijdstip kiezen om een afspraak te maken. U ziet vervolgens meteen of de ruimte nog beschikbaar is op de door u gekozen datum en op het door u gekozen dagdeel. Ook kunt u bij stap 1 het aantal personen aangeven dat u uitnodigt in deze ruimte en u kunt het soort bijeenkomst selecteren.


Stap 2

Bij stap 2 ziet u een duidelijk overzicht van alle ruimtes en hoeveel personen er per ruimte in kunnen. Ook krijgt u de prijs per ruimte te zien en kunt u één (of eventueel meerdere) van de nog beschikbare ruimtes aanvinken. Op de foto ziet u een deel van stap 2.  


Stap 3

Bij stap 3 kunt u nog kiezen voor eventuele voorzieningen, zoals een beamer, laptop of geluidsinstallatie. Bij een
reserveringssysteem voor afspraken/behandelingen, kunt u de klant hier bijvoorbeeld speciale wensen laten aangeven.


Stap 4

Bij stap 4 worden de contactgegevens ingevuld.


Stap 5

Bij stap 5 en tevens de laatste stap zullen de kosten voor u duidelijk op een rijtje worden gezet. Als u de reservering betaalt, is de huur een feit.